Se våra 4 mest populära recept på nyttiga sötsaker

Smarriga pannkakor helt utan socker. Det är bara ett av fler än 1 000 goda recept som du hittar på I FORMs hemsida. Här kan du se vilka av våra 4 recept på nyttiga sötsaker som är allra mest populära.

Här är era favoritrecept på söta, nyttiga saker

© Skovdal Nordic

Grova pannkakor med marinerade äpplen och nötter

Glöm allt om trista cornflakes och trötta frallor. Här får du receptet på goda och nyttiga pannkakor som ger lite sötma till dagens första måltid. Pannkakorna är fyllda av fullkorn som hjälper sin matsmältning och håller dig mätt i timmar. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till recepten nu.

Banankaka med kakaoskyrkräm

Sugen på något sött? Istället för att kasta dig över tomma kalorier, så prova den här goda och nyttiga banankakan. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till recepten nu.

Bär-bananpannkakor med citron- och blåbärskräm

En dessert behöver inte vara onyttig för att smaka helt fantastiskt... Prova de här nyttiga och otroligt smarriga pannkakorna med blåbär och citron. Du kommer att älska dem! Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till recepten nu.

© Wichmann+bendtsen

Kikärtskaka med proteiner, nyttigt fett och helt utan mjöl

Du kanske mest tänker kikärtor som ingrediens i hummus och falafel, men de små proteinrika fiberkulorna är också jättegoda i sallader och grytor – ja till och med i kakor. Prova I FORM i 2 veckor för 0 kronor och få tillgång till recepten nu.

I våra veckomenyer får du 5 vardagsrätter, som:

  • Tar max 30 min att laga
  • Innehåller max650 kcal per person
  • Är fyllda med nyttiga matvaror i säsong
  • Inspiration, råvarukunskap, tips och kökstips.
  • 1 bonusrecept på en god och nyttig dessert, drink, tilltugg eller liknande.

KOM IGÅNG NU FÖR ENDAST 0 KRONOR

Som prenumerant har du också tillgång till I FORMs app, I FORM – träning och nyttig mat, där du hittar både menyer och recept. Du kan spara dina favoritrecept och sedan lätt hitta dem igen under "favoriter".

Är du redan prenumerant? Så logga in här.