Skaldjur med smaker från hela världen

Slå in dem i rispapper, doppa dem i vitlökskräm, lägg dem i pasta eller prova dem i en läcker paella. Vi pratar om skaldjur, som kan varieras i det oändliga.

9 augusti 2012 av I FORM

Anne Larsen ikläder dem här fyra olika folkdräkter och visar olika sätt som du kan tillaga dem på i det hälsosamma köket .

strongemGRATIS/em/strong
a href="https://iform.se/nyttiga-recept/middag/recept-spaghetti-vongole-med-sidosallad"Den italienska: Spaghetti vongole med sidosallad/a

strongemRegistrerede användare/em/strong
a href="https://iform.se/nyttiga-recept/middag/recept-farska-varrullar-med-jatterakor"Den asiatiska: Färska vårrullar med jätteräkor/a

a href="https://iform.se/nyttiga-recept/middag/recept-kraftstjartar-med-korngryn-och-gronsaker"Den nordiska: Havskräftstjärtar med korngryn, kålcrudité, ärter, bönor och vitlökskräm/a

a href="https://iform.se/nyttiga-recept/middag/recept-paella-pa-vita-bonor-med-musslor-rakor-och-blackfisk"Den spanska: Paella på vita bönor med musslor, räkor och bläckfisk /a

emSkapa en profil helt gratis och få tillgång till alla recept på bikini-burgare/em a href="user" target="_blank"stronglogga in eller skapa en profil här./strong/a

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar