Lasagne med spenat, fisk och keso

Klassiker i smalversion.

4 februari 2009 av I FORM

Ingredienser till 1 person

60 g lasagneplattor fullkorn
300 g spenat
50 g keso
Muskotnöt
Salt
Peppar
75 g vit fast fisk
½ ägg
5 basilikakvistar
100 g tomat
15 g parmesanost


Tillagning


Förkoka lasagneplattorna en i taget. Håll dem fuktiga. Skölj spenaten och ånga den i en kastrull med det vatten som följer med. Låt spenaten rinna av och blanda den med keso, riven muskotnöt, salt och peppar. Lägg blandningen som det ena lagret mellan plattorna. Mixa fisken med lite salt, blanda med ägg och hackad basilika och lägg det som lager nummer två. Lägg tomatskivor överst med riven parmesan och rikligt med peppar. Sätt in lasagnen i ugnen i 200 grader i 20 minuter tills fisken är färdigkokt.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar