Nyttiga recept Middag Grekisk sj... Grekisk sjöjungfru-burgare 30 minuter 573 kcal Söta paprikor, kryddad olivtapenade och lammkött som smälter i munnen. Av Martin Kreutzer och Helle Brønnum Carlsen 23 maj 2012 Jo, kombinationen snabbmat och fettfattigt är möjlig! Vi lär dig hur du gör. Grekisk sjöjungfru-burgare Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 styck 2 hamburgerbröd 2 gul squash 1 röd paprika 2 msk olivtapenade 300 g grillstekt lammfilé 4 msk krasse 4 plommontomater Tillagning Skär tomaterna i skivor. Skär paprikan i bitar och hyvla den gula squashen i tunna skivor (till exempel med en potatisskalare). Stek paprika- och squashbitarna i en grillpanna – salta och peppra. Bred på olivtapenade på ena halvan av brödet och lägg på tomater och paprikor. Stek sedan lammfiléerna cirka 4 minuter på varje sida och skär dem i skivor. Lägg köttet på brödet och sedan tomater, paprika och avsluta med squashskivorna och krasse. Lägg på överdelen av brödet. Burgare