Tre freakshakes med sugrör.

Freakshake – världens GALNASTE kaloribomb

Milkshake med cheesecake!? MUMS! Freakshaken innehåller även chokladkakor, glass, vispgrädde, skumgodis och mycket mer ...

7 juni 2016 av Anja Bruneskjold

Har du hört talas om freakshake? Det är en populär dessert och kaloribomb som just nu är på allas läppar. Både i Australien, där mega-milkshaken härstammar från, och i England står folk i enorma köer för att få sin freakshake, och folk är villiga att köra hundratals kilometer för att smälla i sig den överdådiga milkshaken med kakor på toppen.

Du väljer själv vad du vill ha i din freakshake. Men varför inte testa den här varianten med bland annat glass, cheesecake, skumgodisar, karamellsås och vispgrädde?

Det är bara en hake med den här smaskiga desserten. Den innehåller närmare 1 500 kcal. Det motsvarar nästan det dagliga kaloribehovet för en kvinna, eller nästan två Marabou-mjölkchokladkakor, 7 Marsbarer eller 65 gräddkolor.

Även om freakshaken är fullproppad med kalorier ska du dock inte låta dig skrämmas! Använd t ex detta träningsprogrammet som får din förbränning att skjuta i höjden! Då har du åtminstone en bra ursäkt.

Enjoy!

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar