...och in med något sundare - här finns många kalorier att spara!

Baka nyttigare: Ersätt mjölkchokladen

Mjölkchoklad kan vara svår att motstå, men det finns många hälsosamma fördelar med att ersätta den med något annat när du bakar.

27 januari 2014 av Irene Brøndum

Ersätt mjölkchoklad med...

Kakaonibs

  • Så gör du: Använd kakaonibs i stället för choklad i och på dina kakor. Du får en mindre söt och mycket mer intensiv smak. Nibs kan också användas till att rulla chokladbollar i.

  • Det vinner du: Kakaonibs är krossade, råa kakaobönor med alla chokladens fördelar: fenoler, som skyddar mot hjärt-kärlsjukdomar, magnesium, som stärker muskler och ämnesomsättning, och theobrominer, som avstressar och stimulerar, allt utan mjölkchokladens socker.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar