Stenåldersbröd
Bröd utan mjöl: Laga matigt stenåldersbröd med få kolhydrater men massor av sunda kärnor.
Bröd utan mjöl: Laga matigt stenåldersbröd med få kolhydrater men massor av sunda kärnor.
Om du hör till dem som gärna undviker de stora mängderna kolhydrater som finns i bröd saknar du garanterat något att lägga ditt köttpålägg eller din ost på – eller hur? Det problemet löser vi här med fyra läckra förslag på bröd, bullar, kex och knäckebröd – alla utan mjöl och bara att kombinera med ditt favoritpålägg!
LÄS OCKSÅ: 11 enkla och goda keto-vänliga recept
Du kan absolut frysa stenåldersbrödet. Frys hela brödet eller skär det i skivor och frys dem med smörgåspapper mellan. På så sätt kan du enkelt ta upp en skiva och lägga i brödrosten eller i ugnen när du ska använda det.
Stenåldersbrödet kan hålla sig i 5-7 dagar om det förvaras i en lufttät behållare i rumstemperatur. Sätter du det däremot i kylskåpet kan det hålla sig lite längre.