Vinn en kolsyremaskin från SodaStream

Släck törsten med hemlagat mineralvatten. Det är varken osunt eller skadligt för tänderna – och dessutom är det miljövänligt. Vinn en kolsyremaskin från SodaStream här.

26 oktober 2018 av Redaktionen

Får du stillat ditt dagliga vätskebehov? Om inte kan den nya Spirit One Touch kolsyremaskinen från SodaStream hjälpa dig! Med ett enda knapptryck kan du på några få sekunder förvandla vanligt vatten till läckert och sunt bubbelvatten.

Men är inte kolsyrat vatten osunt? Nej, kolsyrat vatten innehåller inte socker, utan består av 99,9 procent vatten och 0,1 procent kolsyra.

Men förstör inte kolsyran i vattnet tänderna? Nej, inte det heller, flera studier visar att det varken fräter på eller skadar tänderna, och därför är bubbelvatten ett bra alternativ till andra syrehaltiga drycker som cola, juice och saft. Och föredrar du kolsyrat vatten med smak, kan du lugnt dricka det också. Smaken kommer nämligen från smakämnen och inte från fruktsyra. Med en Spirit One Touch kolsyremaskin följer naturliga, osötade och kaloriefria Fruit Drops-smaker. Du får hela 6 Fruit Drops med smak av persika, apelsin, jordgubbar, hallon, grapefrukt och citrus.

Spirit One Touch

Men är det miljövänligt att göra kolsyrat vatten själv? Ja, jämfört med att köpa kolsyrat vatten är det mycket mer miljövänligt att göra det själv. Med en Spirit One Touch kolsyremaskin följer nämligen en återanvändbar 1 liters kolsyreflaska, som kan ersätta upp till 1000 plastflaskor och -burkar, samt en kolsyrecylinder, som kan göra upp till 60 liter bubbelvatten. Spirit One Touch kolsyremaskin är alltså det miljövänliga alternativet till att köpa mineralvatten och läsk på plastflaska och -burk.

I samarbete med SodaStream lottar vi ut en Spirit One Touch kolsyremaskin till ett totalt värde av 1 593 kr. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på nedanstående fråga.

 

Tävlingen hålls av I FORM. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 39 10 30 00. Tävlingen pågår under perioden 31.10 til 06.12.18 och 1 antal vinster lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via e-mail den 07.12.18 när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs på iform.se. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om här.


Hur många Fruit Drops-smaker får du tillsammans med en Spirit One Touch kolsyremaskin?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications och dess samarbetspartner. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar