Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs merDet gömmer sig massor av hälsosamma ämnen i rödlökens yttersta lager och ju fler lager som du skalar bort, desto mer nyttigheter avlägsnar du faktiskt från löken. Lösningen är att bara ta bort det mest nödvändiga – det vill säga det vissna och bruna lagret.
Ät rödlöken rå – antingen i en sandwich eller i en sallad. Du kan också baka hela rödlöken i ugnen (cirka en timme) och äta den tillsammans med andra ugnsbakade grönsaker.
Få de bästa träningstipsen, de läckraste recepten och de senaste hälsorönen.
JUST NU: Få 6 gratis hemmaträningsprogram när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Gläd dig åt att komma i toppform och boosta din förbränning med världens bästa övningar!
Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer