Undvik att bli förkyld och sjuk med detta redskap

Nu är det högsäsong för förkylning och influensa, men om du och familjen vill hålla er friska så finns det faktiskt en del du kan göra för att slippa bli sjuk.

21 december 2017 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

I FORM-redaktionen tipsar 

Vill du minska risken för att du och familjen ska bli förkylda och sjuka? Då kan Cutter & Slicer hjälpa dig. Fiberrika grönsaker och frukter fulla av vitaminer gör kroppen optimalt motståndskraftig mot de bakterier som just nu får många att gå ner för räkning på grund av förkylning och influensa. 

Med Cutter & Slicer kan du snabbt och enkelt skära grönsaker och frukter i fina och lagom stora munsbitar. Cutter & Slicer kommer med en mängd olika blad som passar alla former av frukt och grönsaker. Den smarta, vattentäta lådan gör det enkelt att packa ner grönsaksstavar och fruktbitar till dina matlådor, eller hålla en sallad fräsch i flera dagar. Dessutom slipper du besvärlig disk, för när du har använt Cutter & Slicern kan du bara stoppa den och bladen direkt i diskmaskinen.

Just nu får du en Cutter & Slicer tillsammans med 2 nummer av I FORM för endast kr 49 + porto.

Här under kan du se Cutter & Slicern in action.

Fyll på med massor av nyttigheter 

Om du ser till att fylla på med fibrer och vitaminer via frukt och grönt så är du väl rustad mot att bli sjuk. Det är dock alltid en god idé att komplettera sund, varierad kost med ett multivitaminpiller under den mörka och kalla årstiden. 

Vitaminpiller är inget substitut för sund mat – kroppen behöver nämligen mycket mer än vitaminer och mineraler för att kunna fungera ordentligt. Mikroskopiska växtämnen, som du bara får från frukt och grönsaker, sunda fettsyror och livsviktiga aminosyror har alla ett avgörande inflytande på din hälsa. Därför kan ett multivitaminpillet bara vara ett komplement, men aldrig en komplett ersättning för sund kost.

Få en Cutter & Slicer tillsammans med 2 nummer av I FORM för endast 49 kr + porto.

Många är osäkra på om de naturliga vitaminerna i frukt och grönsaker är bättre eller sämre än de konstgjorda som finns i vitaminpiller - men resultatet är faktiskt detsamma. Din kropp mår lika bra av bägge varianterna och kan inte skilja mellan dem. Det viktiga är bara att du får i dig den mängd vitaminer som du behöver. Vissa konstgjorda vitaminer kan dock överdoseras, men den kemiska strukturen på de konstgjorda vitaminerna är samma som naturens.


Allt detta kan Cutter & Slicer 

Cutter & Slicern kommer med en mängd olika blad och redskap som gör det lätt att skära och forma alla sorters frukter och grönsaker. Oavsett om du vill skära potatis till pommes frites eller göra fruktklyftor och grönsaksstavar till flera dagars matlådor – så är Cutter & Slicer lösningen. 

Dessutom följer det med ett rivjärn, potatisskalare och ett mandolinjärn med Cutter & Slicern. 

Ja tack, visa mig erbjudandet!

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar