Semesterbesvikelse: Jag har tråååkigt

Det är inte alla som kan få tiden att gå med solbad och shopping. Och krisen blir definitivt besvärlig när du och ditt resesällskap inte har samma drömmar om en riktigt avslappnande semester.

19 juni 2009

Lösning:


Action är svaret. Nuförtiden finns det inga semesterorter som inte erbjuder en eller annan form av action. Vattenskidor, skärmflygning, fotvandringar, men det måste undersökas - helst hemifrån. Ett av skälen till att det här blir ett problem är uppenbarligen att ni inte har samma förväntningar på er semester.

Sådana förväntningar bör naturligtvis stämmas av före avresan. När de nu inte är det måste du testa den här mindre raffinerade metoden:

Vem har bestämt att ni måste vara tillsammans varje dag, hela dagen? Ni har väl pratat om det innan ni reste? Dra dig inte för att tala om för henne att du hellre vill åka vattenskidor eller klättra lite i bergen än att gå på den lokala marknaden.

Du kommer naturligtvis att sakna henne mycket medan du hängflyger och hon shoppar. Den saknaden har du tid att kompensera senare på kvällen - det är ju semester.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar