© iStock

Vad säger kvinnorna om G-punkten?

För dem som har haft turen att hitta den är den en lyckoknapp. För dem som inte har lyckats hitta den är den en myt i nivå med Atlantis och små gröna marsmän...

13 mars 2009

"Jag är säker på att jag har en g-punkt, och att det är helt otroligt att bli stimulerad där. Det betyder mycket i sexlivet, och jag tror också att det är lättare att få orgasm, när g-punkten stimuleras antingen av ett finger eller av penis."
Bodil, 29 år, studerande

"Min åsikt är att g-punkten är en aning överreklamerad. Jag tycker inte att jag har märkt av den. Jag har gjort försök att hitta den, men inte kommit speciellt långt. Vad jag märkt är att vissa ställningar är bättre än andra, och det kan ju självklart ha med g-punkten att göra."
Louise, 41 år, grafiker

"Det beror på vem man är med om g-punkten "funkar" eller ej. Jag hittade den ganska sent, och först när jag hade en partner som jag varit tillsammans med under en lång tid. Jag tror att ju äldre man blir och ju mer man lär känna sin kropp desto lättare får man att hitta g-punkten."
Sofie, 34 år, journalist

"Trots ihärdigt experimenterande under ett långt sexliv har jag aldrig lyckats hitta min g-punkt, så jag är övertygad om att den inte existerar. Det är bara männens ursäkt för att prova diverse mystiska ställningar."
Helen, 46 år, fil kand

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar