Kittlande på gränsen till det skamlösa

Att ge efter för lusten när man varje ögonblick kan bli tagen på bar gärning är ett pirrande inslag som kan öppna dörren till sköna sexupplevelser - långt från de svala och rena lakanen. Här avslöjar en rad läsare vad de har gjort.

11 mars 2009

Den ljudlösa madrassen, de ordentligt fördragna gardinerna och en låst dörr med papper i nyckelhålet är inte den mest upphetsande utgångspunkten för fräcka sexupplevelser. Det kan bli så osynligt och ljudlöst att lusten försvinner. Det tycker många av de kvinnor som deltog i I FORMs stora sexundersökning.

De bästa och fräckaste sexupplevelser låg långt från sovrummets rena lakan. En park, en hiss, en toalett, en bil på en parkeringsplats - det var vad många kvinnor tänkte på när de drog sig till minnes en fräck upplevelse.

Han "åt" mig på restaurangen

Caroline, 27-årig flygvärdinna, var ute och åt med sin nya kille. Vid desserten fick de lust till sex nu och här.

"Vi talade inte om sex men jag gick ut på toaletten och hoppades att han skulle följa efter. Plötsligt smögs en långstjälkad röd ros in under dörren.

Jag låste upp och vi älskade. Innerligt väl medvetna om att vi gjorde något förbjudet och att servitörerna stod precis utanför och undrade vart vi tagit vägen. De tittade då vi kom ut från samma toalett, rödblossande och med skrynkliga kläder ..."

Hon tog mig på toaletten

Något av det fräckaste som Henrik har upplevt var då han stod i korridoren med ett par killar på en stor fest.

"En snygg tjej gick förbi, skickade mig en fräck blick och fortsatte.

Jag gick på toaletten och plötsligt stod hon där.

Utan att säga ett ord gick hon rakt på och trots det ganska begränsade utrymmet lyckades vi älska i otaliga ställningar och det var fantastiskt.

Efteråt försvann hon och jag såg henne aldrig mer. Jag vet inte vad hon hette men det var häftigt och mycket, mycket fräckt att bli förförd på en toalett där chansen för upptäckt är så stor. Och så nästan bokstavligt talat bli tagen på sängen ..." berättar den 30-årige banktjänstemannen.

Susanne Svensson, sexolog och parterapeut, menar att vi uppfostras till att uppfatta sex som förbjudet och tabubelagt och därför blir vårt sexliv så torftigt. Vi är rädda för att överskrida gränser och bli upptäckta. Hon uppmanar sina klienter att leka, munhuggas och utmana det oförutsägbara för att hålla sexlivet i gång.

"Det som bär ett parförhållande i dag är sexualiteten. Vi behöver rent praktiskt inte varandra och därför är det så viktigt att fantasin får fritt spelrum och att samlivet inte blir förutsägbart. Då försvinner lusten och det kan bli slutet på ett förhållande.

Vi måste använda våra fantasier aktivt. Leka och överraska - inte vara rädda för att göra något annorlunda. Det osäkra verkar kittlande," säger hon.

Sex bak i bussen

Cecilia, 27-årig expedit, satt i bussen med sin kille på väg hem då han plötsligt ville ha henne.

"Vi kom överens om att om bussen var tom mellan de två sista hållplatserna skulle vi älska längst bak. Bussen brukar aldrig vara tom men just den här kvällen blev den det. Jag var tvungen att hålla vad jag lovat.

Medan chauffören var ute ett ögonblick vände vi backspegeln men han kunde ändå både höra och se vad som försiggick om han ville. Först vågade jag inte men efter en stund tog jag mod till mig. Genant, men också mycket kittlande." Det är flera år sedan det hände men det står fortfarande fullständigt klart i Cecilias minne som en av hennes fräckaste upplevelser.

"Chauförren måste ha förstått vad som pågick. Vi var ju inte alldeles tysta men det gjorde det bara ännu mer spännande och mycket intensivt", säger Cecilia.

Det förbjudna och risken för att bli upptäckt gör att man inte helt vågar kasta loss utan försöker hålla koll i ögonvrån, och även om adrenalinet pumpar är sinnena svåra att styra. Spänningen retar lustkänslan i positiv riktning. Är partnern också lite mystisk, är det ett ytterligare plus ...

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar