© iStock

Fast parrelation: 5 hemligheter som håller sexlivet hett

Man kan fortfarande ha ett eldigt sexliv, även om man är gift eller lever i en långvarig parrelation. Man behöver bara känna till de här 5 hemligheterna ...

29 november 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

När man är gift eller är i en långvarig parrelation så kan prioriteringarna med tiden förskjutas, och plötsligt är sexlivet inte lika viktigt. Men det behöver faktiskt inte vara så!  

Vi har samlat en lista med de viktigaste fokuspunkterna, om man vill hålla lågan i sängen levande.

#1 - De är kärleksfulla 

Par som är kärleksfulla mot varandra hela tiden har generellt ett sundare sexliv. Det beror förstås på att man är mer sugen på att ha sex med den som även visar kärlek utanför sovrummet.

#2 - De pratar om sex

Par som pratar om sex – har generellt bättre sex. Det är mycket lättare att tillfredsställa sin partner om man törs berätta vad man tänder på.

#3 - De fokuserar på henne

Om kvinnor får orgasm under samlag så har de generellt oftare lust att ha sex. Det är därför viktigt att man som par fokuserar på att kvinnan får orgasm – ofta är det inte nödvändigt att jobba lika hårt med mannens tillfredsställelse.

#4 - De kommer ihåg stämningen

Rätt stämning är avgörande för vår sexlust. Om man har svårt att hitta lusten kan lite tända ljus och skön musik göra underverk!

#5 - De provar något nytt 

När man har levt många år med sin partner så kan man lätt köra på i samma mönster. Se till att krydda upp sexlivet lite – läckra underkläder, sexleksaker eller kanske rollspel? 

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar