I FORM Nystart
© Jakob Helbig

“Så ändrade jag min livsstil på några veckor”

Hur lär jag mig att få upp pulsen och äta mina grönsaker? I FORMs chefredaktör har ett förslag och det behöver inte ta mer än några veckor.

18 mars 2019

I FORMs chefredaktör Sara Christensen älskar att träna och äta sunt, men så har det inte alltid varit. Här kan du läsa hennes historia om hur hon på några få veckor förändrade hela sin livsstil – och ta del av I FORMs nya erbjudande till dig som drömmer om att göra samma sak. 

Har jag någon gång berättat hur jag gick från att vara en sådan som hatade motion till att träna nästan varje dag? Det var inte så att jag plötsligt en dag vaknade upp och tänkte: ”Idag köper jag ett gymkort och så löser sig resten.” Det är mycket sällan som en livsstilssförändring börjar på det viset.

Oftast börjar den med ett åtagande. Ett åtagande gentemot en annan människa – i mitt fall en personlig tränare. Ett socialt åtagande gentemot dina vänner, t ex när du skriver på Facebook att du inte ska dricka någon alkohol på en månad. Ett åtagande i form av en anmälan till ett motionslopp, en resa eller liknande. Och gemensamt för dem alla är: Ett åtagande genemot dig själv, för nu har du sagt högt att du ska göra det och då vore det för slappt att ge upp.

Just ett sådant åtagande erbjuder vi dig nu, om du drömmer om att äta sundare. Vi lanserar nämligen en ny onlinecamp, I FORM Nystart, där vi steg för steg ger dig redskapen för att sätta ihop en mättande och magvänlig kost, som du kan fortsätta med även när processen är över. Dessutom ger vi dig en konkret och avgränsad period, då du åtar dig att göra en insats – nämligen åtta veckor.

Min träningsglädje väcktes på bara fyra veckor, då jag bestämde mig för att göra allt som min tränare sa, för att jag drömde om att bli typen som tränar. Om du drömmer om att bli typen som äter sunt, ger vi dig nu en unik möjlighet att förverkliga din dröm:

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar