Få gratis tillgång till iform.se och appen resten av året

Bli digital prenumerant och få fri tillgång till kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Det är gratis resten av 2021.

Vill du komma igång med att träna? Kanske bara 10 minuter åt gången till en början. Och vill du spara in på kalorierna vid middagen och samtidigt slippa krångla med att komma på spännande, välsmakande rätter? Då är en digital prenumeration på I FORM något för dig.

Som digital prenumerant har du fri tillgång till hela I FORMs digitala universum. Det vill säga iform.se och vår användarvänliga app. Här finns de bästa verktygen till en sund livsstil lättillgängliga i en hektisk vardag, där energin för att göra sunda val inte alltid räcker. Med I FORM i fickan är du ett klick från nästa träningspass och en meny med nyttiga rätter på 30 minuter.

En digital prenumeration kostar normalt 79 kr/mån, men om du slår till nu får du resten av året gratis.

Se här vad du bland annat får tillgång till som digital prenumerant:

Fit på ett kick - stärk hela kroppen på 10, 20 eller 30 minuter

Den bästa motionen är den som blir av! Därför har vi skapat träningsserien Fit på ett kick, som du kan anpassa till din nivå och den tid du har. Alla Fit på ett kick-träningarna stärker och stramar upp hela kroppen, kan göras utan utrustning och tar antingen 10, 20 eller 30 minuter. Spela upp träningsvideorna på din telefon i det fria eller casta upp dem på tv-skärmen så du kan ge järnet där hemma.

Du kan naturligtvis komplettera med massor av andra målinriktade videoträningspass samt promenad- och löpprogram – eller vad sägs om avstressande yin yoga? Allting får du tillgång till som prenumerant. Gå till erbjudandet här.

Fri tillgång till iform.se och vår app

Utöver vårt stora videoträningsuniversum, menyer och recept - alltihop tillgängligt i vår användarvänliga app - får du naturligtvis också fri tillgång till allt det klassiska I FORM-innehållet på iform.se. Det gäller t ex våra guider inom ämnen som kost, träning och viktminskning, våra promenad- och löpprogram och våra artiklar om allt från tarmhälsa till orostankar.

Det har aldrig varit lättare att få igång både träningsrutinen och de hälsosamma matvanorna. Gå till erbjudandet här.