Frederikke, 24: "Det har varit en otrolig upplevelse!"

Före: 75,7 kg Efter: 65,5 kg Resultat: - 10,2 kg

14 mars 2014 av I FORM

"Det bästa är förstås att jag har gått ner hela 10 kilo, men också att jag har börjat älska löpning – det trodde jag aldrig skulle hända mig. Det är en häftig känsla att jag för VARJE gång jag springer kan springa både längre och snabbare.

Jag var inte i särskilt bra form när vi började, så det är klart att det var tufft att plötsligt börja träna fem gånger i veckan. För att lyckas såg jag till att skriva in träningen i kalendern, och jag undvek att sätta mig i soffan när jag kom hem från jobbet. Istället gick jag direkt iväg och tränade.

En gång i veckan har vi fått lov att "frossa lite" och till exempel äta lite choklad eller vad man nu är sugen på. Det har underlättat för mig, så att man inte alltid behöver säga nej!

Jag har fått bra stöd från min man, familj, vänner och de andra tjejerna som varit med på Bikini Bootcampen, och det har varit avgörande de dagar som det har varit extra tufft. Jag rekommenderar verkligen att man är två eller flera som börjar på kuren ihop, för det är guld värt att dela den här resan med andra som vet vad man går igenom!"

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar