Med den kaloritabell som du får med I FORM Kostdagbok kan du glömma allt om huvudräkning!

Kaloritabell – här får du bästa översikten

Den kaloritabell som du får med I FORM Kostdagbok är det bästa verktyget du kan få för att hålla koll på dagens kaloriintag.

28 april 2017

Tänk dig en kaloritabell som som anpassar sig efter DIN individuella aktivitet och som dessutom visar näringsinnehåll i den mat du äter.

I FORM Kostdagbok är just denna typ av kaloritabell! Vår kaloritabell är framtagen i samarbete med ledande kostexperter och ger dig möjlighet att gå ner i vikt på ett sunt och hållbart sätt – utan att du behöver ge avkall på din favoritmat.

Kaloritabell - fördelar

Att ta hjälp av en kaloritabell när du vill gå ner i vikt eller hålla koll på vikten är ett smart och praktiskt sätt att få kontroll över allt du får i dig och gör av med. Med hjälp av en kaloritabell kan du följa det du stoppar i dig från morgon till kväll och hela tiden veta om du har utrymme för mer eller mindre i din kaloritabell.

En interaktiv kaloritabell

Den kaloritabell som du får med I FORM Kostdagbok följer dig hela dagen. Om du använder I FORM Kostdagbok i mobilversion har du alltid din aktuella kaloritabell tillgänglig när du behöver den. Skriv in dagens måltider i din kaloritabell när du är på språng – och vips uppdateras din personliga kaloritabell!

Kaloritabell innehåller också

  • Flera hundra sunda recept
  • Tips från ledande kostexperter
  • Motivation till träning
  • Näringsinnehåll i flera tusen råvaror
  • Forum där du kan peppa, och peppas, av andra användare

Testa vår Kaloritabell helt gratis

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar