Kvinna står med badrumsvåg och måttband.
© Jakob Helbig

I FORMs FLEXI-diet

Nu kan du äntligen bli av med överflödiga kilon utan krångliga recept och tråkiga träningsprogram. Här bestämmer du nämligen själv hur du vill äta och träna, och så hjälper vi dig hela vägen i mål, oavsett om du vill gå ner 5, 10, 15 eller ännu fler kilon.

29 december 2016 av Martin Kreutzer

Gå ner i vikt efter DINA behov

Januari är fullt av tvivelaktiga bantningslöpsedlar, som utlovar otroliga resultat, men som i slutändan gör dig utmattad, slokörad och med vikten oförändrad. Därför har vi på I FORM utvecklat den stora FLEXI-dieten, som på ett enkelt och effektivt sätt hjälper dig igång med viktminskningen genom att du själv får bestämma vad du ska äta och hur du ska träna. Vi har lagt ner hela vår själ i att den ska vara så enkel och så effektiv som möjligt, för att alla ska kunna vara med, och för att du ska kunna välja spår efter vem DU är.

Vi vill i de kommande numren av I FORM hjälpa och motivera dig till mer motion och att sätta ihop en kost som både mättar och sätter fart på ämnesomsättningen. 


Du kommer också att få massor av råd och vägledning, som hjälper dig förstå hur du skruvar på rätt knappar för att hålla geisten uppe. Resultatet om du följer FLEXI-dieten är att du går ner upp till ett kilo i veckan.

Få råd och vägledning i I FORMs magasin

Allt du behöver veta för att få en effektiv viktminskning hittar du i I FORMs magasin. Kom igång med FLEXI-dieten med nummer 2, som du kan hitta ute just nu.

I magasinet hittar du del 1 av FLEXI-dieten med bland annat:

  • Program för en träningsvecka.
  • Ett schema över antalet kalorier du förbränner för varje minut du rör på dig.
  • Tips för att hålla koll på ditt kaloriintag, den mest effektiva träningen och den bästa kosten för att gå ner i vikt.
  • En veckas kostplan. Hitta fler kostplaner och sunda recept här.

Lyckas ännu bättre med FLEXI-dieten och sätt ihop en kostplan efter DINA behov med hjälp av de här läckra recepten.


Vill du prova en diet utan förbud och som inte kräver att du räknar kalorier? Kolla då in 8-timmars-dieten här

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar