Våra bloggar

Med Sikte På Ironman

Är det verkligen möjligt för en 45-årig mamma till fem att simma 3,86 km, cykla 180,2 km och slutligen springa 42 195 meter i ett svep? Monique Stalås Hörnsten tror, och hoppas, det. Följ med på hennes resa här!

Malins Blogg

Malin försöker balansera en sund livsstil, utan socker, med jobb, pendling och träning. Till sin hjälp har hon hälsoexperten Ida Regitze Krag som vägleder och kommer med bra tips. Följ Malins Blogg här!

Träningsbloggen

(BLOGGEN ÄR AVSLUTAD.) Anna Mellberg är en 21-årig tjej med massor av energi och som älskar att träna. I bloggen kan du läsa om hennes träning, kost och tankar om vad hälsa innebär för henne. Följ Träningsbloggen här!

Kostdagboksbloggen

Julia vill gå ned lite i vikt, men framför allt vill hon leva SUNDARE och komma i form. Till sin hjälp har hon I FORMs Kostdagbok. I bloggen får vi följa hennes experimenterande i köket och strävan efter en bättre livsstil, steg för steg. Följ Kostdagboksbloggen här!

Surf Och Yoga Med Sofie Simonsson

Följ med Sofie Simonsson och dela hennes passion för en aktiv livsstil med surfing, yoga och äventyr. Följ Surf Och Yoga här!

Pernillas Vikt-iga Blogg Om Hälsa

Häng med på Pernillas resa när hon tar itu med sin övervikt genom att bryta dåliga ovanor och ersätta dem med hälsosamma alternativ. Målet är att gå ner cirka 25 kg och leva sundare. Följ Pernillas Vikt-iga Blogg Om Hälsa här! 

Motivationsbloggen

Välkommen till bloggen som vill inspirera, engagera och framförallt motivera. Majja är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och gruppträningsinstruktör med ett brinnande intresse för träning och hälsa för hela människan, såväl fysiskt som psykiskt. Se också hennes träningsfilm på: www.youtube.com/embed/A0fr8UTd8TQ 

Följ Motivationsbloggen här! 

Flitiga Lisa

Flitiga Lisa är en glad och pigg gymnasietjej på 17 år som älskar att styrketräna, springa och hålla pulsen uppe på annat sätt inom träning. I bloggen får vi läsa om hennes vardag, motivation, träning, hälsa och tips. Följ Flitiga Lisa här! 

Tjejklassiker-bloggen

Caroline Friberg är en tävlingsmänniska som gillar att träna. I bloggen skriver hon om löpning, motivation och utmaningar. Hennes främsta utmaning just nu är att genomföra tjejklassikern 2015. Följ Tjejklassiker-bloggen här!

Lotta Och I FORM Kostdagbok

Hela mitt vuxna liv har jag tampats med en övervikt mellan 10-30 kg, och prövat massor av genvägar utan bestående resultat.
Jag började min sista hälso/vikt resa i början av december 2013, då vägde jag 83 kg. Jag lyckades äta efter GI tänk näst intill, detta tog 6 kg av min vikt.

I mitten på januari gick jag med I FORM KOSTDAGBOK, vikten rasade och min motivation som jag tappat kom tillbaka, och med den glädjen.
Nu har jag tagit totalt 23 kg, och har 10 kg kvar. Det känns som en morot att få blogga sista biten på min hälsoresa.
Min förhoppning är att jag kan tända gnistan åter hos någ!

Följ Lotta Och I Form Kostdagbok här!

 

Från Gym Till Grym

Följ den normaltränade trebarnsmorsan Annas väg till Toughest-tävling i maj 2016. När bloggen tar sin början är hennes 7-åring bättre på armgång, och 10-åringen coolare med kallt vatten. Följ Från Gym Till Grym här!

Jessicas Löparblogg

Följ Jessica Fremnell som har ägnat sig åt alltifrån fjäll, skidåkning, klättring och fallskärmshoppning. Nu har hon snörat på sig löparskor som ska ta henne många mil; längs asfalt, trail och grus, men ibland inte längre än runt huset där hon bor. Följ Jessicas Löparblogg här!