Superfin träningströja från Kari Traa blir din med I FORM

ALLA snackar om den snygga tröjan från Kari Traa! Kolla in det färgsprakande plagget och dess lekfulla design så förstår du snabbt varför det blivit lika populärt till träning som till vardags. Bäst av allt: Tröjan blir DIN när du beställer 3 nr av I FORM för bara 99 kr!

12 augusti 2015

Skönt material framhäver figuren

Kari Traa-tröjan är tillverkad i ett otroligt mjukt och skönt material, är kroppsnära, följer dina rörelser och framhäver snyggt din figur. När du tränar i den här tröjan känner du dig alltså både snygg och fräsch genom hela träningspasset. Tröjan passar dock lika bra som ett bekvämt fritidsplagg om du vill det.

Tröjan kan bli din

Nu har DU möjlighet att få en helt egen träningströja från Kari Traa! Som ny prenumerant på I FORM får du 3 nr OCH träningströjan för bara 99 kr!


Temperaturreglerande material
Det snabbtorkande och fukttransporterande yllematerialet ger bra temperaturreglering och håller dig varm när det är kallt, medan de snygga och funktionella detaljerna med meshinfällningar under armarna och på bakstycket ger extra ventilation när du tränar.

Tröjan är perfekt på kyliga höstdagar och under skidkläderna på vintern. Du kan också använda den över en topp på vägen till och från träningen.

Beställ ditt välkomstpaket direkt 3 nr av I FORM + Kari Traa-träningströja för bara 99 kr! >>

Storlek och pris

Finns i stl S, M, L och XL. Tröjan är normal i storleken.

Värde: 499 kr

Just nu får du 3 nr av I FORM och träningströjan från Kari Traa för BARA 99 KR - beställ NU. >>


Toppa formen med traillöpning.

Kanske är du intresserad av