Lyckas på löprundan med en löparklocka

Få ut mer av din träning och höj motivationen med hjälp av en träningsklocka.

22 maj 2016 av Thomas Lykke Olesen

Det finns många tränings- och löparklockor på marknaden och många av dem har olika funktioner beroende på vilken träningsform de är avsedda för.

Och det kan vara riktigt smart att använda en sådan klocka i samband med träning. Den kan nämligen vara bra för din motivation – som en slags träningspartner som får dig att prestera ditt yttersta under dina träningspass.

Se vårt test av de bästa löparklockorna här.

Bra funktioner ger dig en extra knuff

En träningsklocka kan vara riktigt bra för motivationen om den har exakt de funktionerna som du föredrar för just din träning.

En GPS-funktion kan vara riktigt bra om du vill få full överblick över din löprunda. En hastighetsmätare kan hjälpa dig att optimera din form och motivera dig till det lilla extra när du vill utmana dig själv, och en kalorimätare kan hjälpa dig att nå dina mål för den dagliga förbränningen.

Löparklocka – vilken klocka passar dig?

 Få en överblick och bli träningsmotiverad med I FORM

Om du överväger att testa en löparklocka så är SpeedSonic RAW ett bra val. Just nu kan du få den tillsammans med I FORM till ett MYCKET nedsatt pris.

Klockan har några riktigt bra funktioner som du kan använda i din träning. Den mäter hur långt och hur snabbt du springer. Du kan själv mata in en specifik hastighet, så talar klockan om medan du löper ifall du ligger över eller under målhastigheten. Dessutom mäter klockan din kalori- och fettförbränning, så att du lätt kan se hur mycket du får ut av din träning.

Det exklusiva silikonarmbandet är mjukt och snyggt att ha på sig, och medföljer i både vitt och rosa.

Klockan är värd 699:–, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nr av I FORM för endast 99:– + porto LÄS MER HÄR.

Kanske är du intresserad av