Få en kritikerrosad GPS-klocka från Garmin med I FORM

Få 100 % koll på både löprunda, hastighet, kaloriförbränning och personliga rekord. Just nu kan du få en riktigt bra GPS-klocka från Garmin tillsammans med I FORM.

24 juli 2016 av Thomas Lykke Olesen

Få klockan till ett SUPERPRIS tillsammans med I FORM här.

Det har med tiden dykt upp fler och fler träningsklockor på marknaden och när utbudet är så stort kan det vara svårt att veta vad man ska välja och vilka funktioner ens kommande löpar- eller träningsklocka ska ha.

Om du är på jakt efter en löparklocka behöver du inte leta längre. Garmin Forerunner 10 har fått massor av lovord, både från recensenter och idrottare, och nu har vi ordnat så att du kan få den tillsammans med I FORM till ett MYCKET nedsatt pris.

Löparklocka – vilken klocka passar dig?

Riktigt bra och användbara funktioner

Forerunner 10 ger dig en komplett överblick över din löprunda, oavsett om den är kort eller lång. Den registrerar enkelt och lätt varenda kilometer du tränar.

Den mäter hur snabbt och hur långt du springer. Den räknar ut hur många kalorier du har förbränt och håller motivationen uppe genom att registrera ditt personbästa på 5 km, 10 km och halvmaraton.

Den inbyggda Virtual Pacer-funktionen talar om för dig om du ligger före eller efter i förhållande till det tempo du vill hålla, och har dessutom en löp-/gångfunktion som kan vara bra för den som nyss börjat löpträna. 

Enkel överblick över resultat och framsteg

När du har tränat färdigt kan du enkelt föra över alla dina träningsvärden till träningssajten Garmin Connect. Via din dator kan du sedan se var du har sprungit och jämföra din prestation med tidigare tider.

Om du har Garmin Connect-appen till iPhone eller Android uppdateras informationen även där, så att du kan se den på mobilen.

Garmin Forerunner 10 är värd 999:–, men just nu kan du få den tillsammans med 12 nr av I FORM för endast 499:–.

LÄS MER OM ERBJUDANDET HÄR

Kanske är du intresserad av