Active Life Tracker - aktivitetsarmband med stegräknade

Ett ögonkast på stegräknarfunktionen får de flesta att gå lite extxra. Aktivitetsarmbandet Active Life Tracker är kanske den bästa motivationen du kan ge dig själv.

Så boostar Active Life Tracker din hälsa

Vill du röra på dig mer på det nya året? Då är en stegräknare rätt väg att gå. Kolla här varför den nya Active Life Trackern kan bli den bästa investeringen du någonsin har gjort i din hälsa.

21 december 2017

Om målet är att röra på dig mer, sova bättre eller dricka mer vatten så är ett aktivitetsarmband en av de bästa investeringar du kan göra.

Undersökningar visar att bara genom att skaffa en stegräknare så rör vi på oss mer – närmare 1,5 km om dagen! Den lilla mätaren får oss helt enkelt att gå mer än vi brukar, eftersom vi hela tiden kan följa hur mycket vi går och se att varje steg räknas.

Få ett aktivitetsarmband till ett riktigt bra pris

Just nu kan du få aktivitetsarmbandet Active Life Tracker med inbyggd stegräknare med stor rabatt tillsammans med en prenumeration på I FORM.

ERBJUDANDE: aktivitetsarmband med stegräknare + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 kr i porto. Du sparar över 900 kr! 

Om du vill göra något för din hälsa kan detta var en genial investering. Du får inte bara ett aktivitetsarmband som boostar din motivation på ett mätbart sätt. Du får också fyra nummer av Sveriges bästa och snyggaste hälsomagasin med massor av motivation och praktiska, användbara kunskaper från några av landets ledande hälsoexperter.

Med I FORM i handen och Active Life Trackern runt handleden kan du öka dina chanser att nå dina hälsomål radikalt. Bli inte överraskad om du plötsligt står och gör squats medan äggen kokar klart, eller helt frivilligt anmäler dig för att gå ut med hunden eller bara ta ut skräpet för att du kan se att allt räknas och att du snabbt blir sundare och starkare.

Active Life Tracker och den medföljande mobilappen

Appen som följer med Active Life Tracker-armbandet är enkel och överskådlig – och supermotiverande!

Vad är Active Life Tracker?

  • Aktivitetsarmband – Active Life Tracker är ett aktivitetsarmband i smart och praktisk design (välj mellan vitt eller svart) med digital display och diskreta funktionsknappar. Fungerar samtidigt som en vanlig armbandsklocka.
  • App – det följer med en mobilapp (till iPhone och Android) till armbandet, som du lätt synkroniserar via Bluetooth.

Skärmdumpar från Active Life Tracker-appens stegräknarfunktion.

I appen som följer med Active Life Tracker får du enkelt en överblick över hur många steg du går varje dag – och vad du förbränner. Du kan se vilka dagar du har rört dig mest – och hur många procent av dagens mål du har kommit upp i.

Vad kan Active Life Trackern göra?

  • Stegräknare – trackern registrerar konstant dina rörelser och räknar om dem till steg, så du hela tiden kan följa med i hur mycket du rör dig.
  • Mäter förbränningen – räknar ut hur mycket din aktivitet förbränner, så du lätt kan se hur många kalorier och hur mycket fett dina aktiviteter har förbränt.
  • Sätt personliga mål – skriv in i trackern hur många steg du vill gå om dagen. Så berättar den för dig hur långt du är från målet.
  • Övervakar din sömn – registrerar om du sover djupt eller lätt och för dagbok över hur många timmar du sover – och om du sover tillräckligt i förhållande till ditt sömnbehov (baserat på din ålder).
  • Automatisk dagbok – Active Life Tracker har obegränsat minne. Appen visar enkelt och överskådligt hur många steg du har tagit och hur många timmar du har sovit – dag för dag, vecka för vecka, månad för månad. Få också en smidig överblick över hur mycket du har gått och sovit i förhållande till dina mål. Klicka in på varje enskild dag för att se när på dagen du rörde på dig mest – och när du sover djupt eller lätt på natten.
  • Intervallträningsalarm – knappa in dina intervaller vid t ex cirkelträning eller intervallöpning. Så du slipper räkna minuter medan du tränar.
  • Vanlig klocka – så behöver du inte gå med två klockor. Har också vanliga tidtagnings- och alarmfunktioner
  • Vätske- och medicinalarm – skriv in på Active Life Trackern att du ska komma ihåg att dricka vatten varannan timme och ta din allergimedicin två gånger om dagen. Så påminner trackern dig om det. Alarmet visas med en liten piller- eller vätskesymbol, men du kan självklart också använda den för att påminna dig själv om att ställa dig upp vid ditt höj- och sänkbara skrivbord 2–3 gånger om dagen, om du jobbar på kontor.


KÖP NU: Få Active Life Tracker + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 kr porto. Spara över 900 kr!

Skärmdumpar från Active Life Tracker-appens sömndagboksfunktion.

I appen kan du snabbt se vilka dagar du har sovit tillräcklig – och vilka dagar du har sovit för lite. Klicka in på de enskilda dagarna och se hur djupt du har sovit och när du har sovit lätt och oroligt.

Har du blivit nyfiken? Kolla in erbjudandet här:

ERBJUDANDE: Få Active Life Tracker + 4 nummer av I FORM för 149 kr + 49,50 kr i porto. Spara över 900 kr!


VIDEO: Se din nya Active Life Tracker i funktionHar du redan en Active Life Tracker?

Om du har tappat bort din manual så kan du hitta den här: Manual till Active Life Tracker

Kan du inte hitta appen "ALT" till din Active Life Tracker så klicka här:

App-store - till iPhone och iPad

Google Play - till android

Har du frågor om din Active Life Tracker? Kontakta då kundservice här


Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar