Kom igång och börja yoga med workout-videor!

Är du stressad eller trött? Då ska du börja yoga! Den här träningsformen är perfekt för dig som vill bli pigg och avslappnad på en och samma gång. Vet du inte hur man gör? Testa en workout-video!

27 juni 2017

Fem anledningar till varför du ska börja yoga

  1. Yoga är en träningsform för både kropp och själ. Genom att yoga får du ett starkare psyke och bättre självförtroende.
  2. Vi är många som lever hektiska och stressade liv idag. Yoga lindrar din stress och leder till att du orkar ta dig an alla dina vardagssysslor med mer energi.
  3. Den här träningsformen stärker ditt immunförsvar – och du får starkare muskler och bättre balans på köpet!
  4. Yogan hjälper dig bli mer kreativ och du får bättre koncentrationsförmåga – visst låter det bra!
  5. Är du höstdeppig? Yoga sägs lindra nedstämdhet och kan hjälpa vid depression.


Sätt igång och yoga med workout-videor

Lär dig yoga hemma i vardagsrummet – ett smart sätt att faktiskt komma igång och träna är att göra det hemma framför datorskärmen. Enkelt och smidigt!

Hos Zalando hittar du flera inspirerande workout-videor som Annie Clarke, yogalärare och personlig tränare, visar upp: 

  • Detox-video för dig som behöver en nystart. Vill du rensa kroppen på gifter? Då ska du testa att träna till den här videon. Här visar Annie Clarke upp yogaövningar som hjälper kroppen att göra sig av med diverse slaggprodukter.
  • Workout-video som stärker kroppen. Det här är en perfekt yogavideo för dig som vill stärka dina muskler.
  • Workout-video som gör dig avslappnad. Är du stressad och har svårt att varva ner? Tänd några ljus, släck ner vardagsrummet och gör dessa avstressande yogaövningar.
  • Aktiverande workout-video som ger energ. Rätt yogaövningar gör dig piggare och mer energisk. Den här videon visar vilka kroppsövningar som trollar bort tröttheten!


Zalandos stora yogaprojekt

Zalando har lanserat ett stort yogaprojekt som kommer med tips och inspiration både för dig som är nybörjare och för dig som är inbiten yogi. Här hittar du allt du behöver för att komma igång med ditt nya hälsosamma yogaliv!

Spännande guider, workout-videor, intervjuer och shoppingguider till vilka yogakläder som passar dig bäst. Även yogamattor och yogautrustning hittar du här!

Kanske är du intresserad av