Topp 5 träningslåtar just nu

Visste du att du presterar bättre om du lyssnar på musik när du tränar? Här är redaktionens topp fem låtar att träna till just nu!

30 november 2016

Därför ska du lyssna på musik när du tränar

  • Du presterar bättre om du lyssnar på peppande musik samtidigt.
  • Musik gör dig glad, vilket gör träningen roligare. Du kan även låta musiken vara ett hjälpmedel för att hålla igång tempot.
  • Att lyssna på bra musik samtidigt som du tränar distraherar dina tankar. På så sätt tänker du inte så mycket på att det kanske är tråkigt att träna… vips är du klar!
  • Musik inte bara gör dig på bättre humör, en skön låt kan till och med distrahera dig från att träningen gör ont och är jobbig, skriver brittiska tidningen Independent.


Topp 5 låtar just nu

  1. Drake – Fake Love
  2. Jonas Blue, Raye – By Your Side
  3. Alesso – Take My Breath Away
  4. Seeb, Jacob Banks – What Do You Love
  5. Made of Stone – Bacall & Malo


Bacall & Malo

Kanske känner du igen dem från deras tidigare hitlåt Africa? Nu släpper de svenska producenterna en ny singel – Made of Stone.

Här kan du lyssna på den ultimata träningslåten av Bacall & Malo!

Träna loss ordentligt med låten Made of Stone av Bacall & Malo (feat Prince Osito).

"För oss är ’Made Of Stone’ en äkta motivationslåt som passar både på gymmet och när man känner att man behöver den där extra kicken i livet. Den handlar om att våga köra järnet. Så länge man tror på sig själv kan man nå långt, lite som vi, och längre kommer vi nå" säger Bacall och Malo.

Kanske är du intresserad av