Kvinna går uppför backe, gångprogram.


© Jakob Helbig

Gå dig i löparform

Att gå räcker långt. En promenad kan var lika effektiv som en löprunda. Följ I FORMs gångprogram och få en märkbar konditionsboost på nolltid.

29 juni 2016 av Martin Kreutzer

Boosta din form på 6 veckor

Du kan börja träningspasset utan uppvärmning. Programmet är så smart uppbyggt att du börjar med vanlig rask gång i varje pass, och det fungerar samtidigt som uppvärmning av leder, senor och muskler. Det är klokt att vila en dag mellan träningspassen.

Så ska du träna

2 x intervallgång + en ”ledig” dag för styrketräning eller pilates per vecka.

Få hela ditt 6 veckors träningsprogram här.

Intervallgång är bra smalmotion

Intervallgång är perfekt för att sätta fart på en viktminskning. De få minuterna på max, som är inlagda i träningspasset, får nämligen kaloriförbrukningen per minut att skjuta i höjden. I ett försök gick en grupp försökspersoner ner i genomsnitt 4,5 kg på 16 veckor med intervallgång som enda livsstilsförändring. Samtidigt steg deras konditionsvärde med över 15 procent. 

Träningen ger dessutom rumpan ett rejält lyft – speciellt när det står backintervaller på programmet.


I FORM rustar dig för löprundan

Just nu kan du få en superpraktisk och snygg löparjacka från Diadora tillsammans med I FORM. Löparjackan är skräddarsydd för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att göra ditt bästa under träningen, oavsett väder och vind.

Få den snygga löparjackan tillsammans med massor av inspiration, tips och sunda recept från I FORM. Du sparar mer än 900 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar