Hurra för smaljeans!

Smaljeansen passar!

11 juni 2010

14 juni 2010


Precis i början av den här bloggen skrev jag om alla smaljeans som jag hittade hemma i garderoben.

Jag lade dem längst in i garderoben och i helgen när jag tvättade tittade ett par av dem ut. Jag kunde inte låta bli att prova dem och kolla bara!

Förvisso hade jag vissa svårigheter att andas, men ändå, smaljeansen gick på mig!

Det här är en viktig seger för mig, framför allt eftersom jag tycker att det är så svårt att uppskatta min egen storlek.

Nu får jeansen vila några veckor till innan jag provar dem igen.

En kompis till mig som också håller på att gå ner i vikt tar förresten bilder av sig själv i underkläderna en gång i veckan. Hon säger att hon verkligen kan se skillnaden även om hon inte känner den. Smart, tänker jag och önskar att jag hade gjort detsamma när jag började med mitt.

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR

Det är roligt när man hittar nya sätt att motivera sig. Motivationsbilder i form av gamla och nya fotografier är jättebra eftersom de är så konkreta och därför fungerar för att se framsteg. Mest motiverande av allt är dock att kunna märka viktminskningen fysiskt; att kläderna sitter bättre, att man minskar några storlekar och som här att kläder som tidigare varit för små passar.

En annan idé är att skriva ner alla komplimanger som du får, det är guld värt att läsa igen - speciellt under de svåra dagarna. Det är av yttersta vikt att ha goda stöttepelare omkring sig under en viktminskning! Hur gör ni andra för att hålla motivationen?

Kanske är du intresserad av