Jag slänger inte byxorna utan växer ur dem.

Motivation!

25 maj 2010

28 maj 2010


Att fem centimeter från midjan kan göra hela skillnaden för din hälsa, kan vi läsa i den här artikeln. Det är rätt skrämmande faktiskt, hur allvarligt det faktiskt är att bära omkring med för mycket fett magen.

Jag väger ju mig inte utan mäter istället med måttband. Nu är det snart dags igen men även utan måttband känner jag skillnad just runt midjan. Byxorna på bilden satt perfekt för inte så längesedan, nu är de rejält för stora och förpassade till att bäras endast vid städning.

Nu städar jag inte överdrivet ofta men varje gång jag tar på mig dem får jag en liten extra motiovations-boost! I den här artikeln finns goda råd att få för att hålla motivationen, jag skulle faktiskt vilja lägga till att man behåller kläder som blivit för stora, det gör verkligen viktminskningen konkret.

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR

De flesta känner säkert igen sig i att motivationen är som störst i början av en viktminskningskur och det gäller att hitta sätt för att kunna hålla den motivationen hela vägen till målet. Konkreta motivationsbilder, som här i form av ett par för stora byxor, är bra för att se hur midjan har minskat. Egentligen är alla små tricks bra, framför allt om de påminner en om hur långt man har kommit.


Någon annan som har några bra motivationsknep?

Kanske är du intresserad av