De enda musklerna jag känner av efter fotograferingen är de i kinderna...

Jag ska vara med i I FORM

3 juni 2010

4 juni 2010


I går var jag med på mitt livs första fotografering för I FORM! Det var inför en artikel som kommer först senare i sommar och jag kommer leva länge på glädjen av att alls ha blivit tillfrågad att vara med!

Nu drar jag ju fortfarande runt på några extrakilon men det är ingenting jämfört med hur det har varit… Jag kan i alla fall lugnt konstatera att jag för ett år sedan inte hade varit aktuell för en artikel i I FORM…

Men, viktigare än hur snabbt jag springer eller hur fort jag blir av med mina extrakilon är faktiskt att jag mår så mycket bättre! Jag har generellt mer energi och känner mig mer produktiv och framåt, på de flesta områden i mitt liv.

Jag visade bilden för en kompis som spontant utbrast ”Jag är SÅÅÅÅÅ imponerad av dig Malin. Från soffpotatis med pizza till middag till världens snyggaste skåning.”

Världens snyggaste skåning vet jag inte, men soffpotatis med pizza är helt korrekt. Det var jag i ett nötskal.

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR

Jag är helt säker på att många kan identifiera sig med Malin; i början är det hårt och svårt att komma igång med träning, framför allt när man har några extrakilon på kroppen. Då får man försöka hålla sig motiverad, till exempel genom att läsa om att det faktiskt är möjligt! Artikeln i I FORM kommer handla om olika förutsättningar på 5 km, där Malin, som springer sträckan på ungefär 30 minuter, jämförs med en som är tio minuter snabbare. Vi är olika och har olika förutsättningar, men alla mår bättre av sund mat och träning.


Nu ska jag njuta av det fina vädret – ha en riktigt härlig helg!

Kanske är du intresserad av