10 kilo mindre!!!!

Jag har gått ner tio kilo

14 juli 2010

14 juli 2010


Jag har gått ner 10 kilo!!!!

I början av det här viktminskningsprojektet tänkte jag att det skulle vara en bra idé att väga mig en gång i veckan (läs till exempel här och här). Det visade sig dock snart vara en ganska dålig idé eftersom jag blev så himla frustrerad av att jag faktiskt gick upp i vikt – trots att jag kämpade som en galning med både träning och kost.

Sedan dess har jag vägt mig mer sporadiskt och i morse var ett tillfälle då jag hoppade upp på vågen. I dag var siffrorna på min sida och vågen visade ganska exakt 10 kilo minus sedan jag började!!!

Det låter rätt häftigt att kunna säga, eller hur? Jag har gått ner 10 kilo!

En annan sak som är viktig är att jag nu gått under den, för mig, förkastliga 70 kilo-gränsen. Jag är 167 centimeter lång och väger nu 69,4 kilo.

Jag tror det börjar bli dags att sätta en lämplig målvikt, något som Ida gärna får hjälpa mig med…

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR

Och om man räknar i antal kilo fett är det säkert mer! Malin har fått väsentligt mer muskelmassa jämfört med utgångspunkten. Det ska bli riktigt spännande när vi mäter fettprocenten igen, för den har minskat rejält!

Man brukar räkna med att friska människor ska ha en fettprocent på i genomsnitt cirka 15 procent för män och 23 procent hos kvinnor. En högre fettprocent än så kan vara skadligt för hälsan.

Kanske är du intresserad av