Lite mallig får man vara när man har genomfört sitt första lopp!

Jag är mallig

11 maj 2010

11 maj 2010


Tack, tack, tack för så snälla kommentarer! Jag måste erkänna att jag är ganska stolt över mig själv som genomförde I FORM-loppet i söndags. Så stolt, faktiskt, att jag ramade in diplomet som man får.

Det är en otroligt positiv känsla att ha genomfört ett mål, men nu behöver jag ju ett nytt! Jag tänker ju självklart vara med i de svenska I FORM-loppen i sommar och då ska jag putsa på min tid.

I den här artikeln kan vi läsa om en sak som är aktuell för mig framöver; glädje över att förbättra sin tid genom intervallträning.

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR:

Vissa upplever att det är svårt att ha motivation till att träna vidare när målet är nått, men för andra blir det en kick till att göra det ännu bättre. Som tur är tillhör Malin den senare gruppen så hon behöver inte sparkas igång för att kunna fortsätta.


Nu har vi lagt en god grundform och vi kan börja att jobba lite mer intensivt och målinriktat så att hon får en snabbare tid i augusti. Styrketräning och intervaller med lite mer intensitet är några av de saker som vi kommer att fokusera på de kommande månaderna.


Mitt nya mål blir att springa I FORM-loppen i sommar på 27 minuter – någon som vågar anta utmaningen?

Kanske är du intresserad av