Inte bra!

Aj, aj, aj!

12 maj 2010

12 maj 2010


I söndags efter att jag hade kommit i mål hade jag lite ont i mitt vänstra knä. Inte ont så att jag haltade eller så, men tillräckligt för att det skulle störa mig. Efter några timmar gick det över.

I går var jag tillbaka på träningen igen, supermotiverad att börja med att ladda om inför nästa I FORM-lopp. Då händer samma sak igen! Under tiden jag springer känner jag ingenting, men när jag stannar börjar det bulta och göra ont.

Jag vill inte åka på någon skada nu när jag kommit så långt och är lite nervös för vad det här kan vara. Och det gäller att vara försiktig!

HÄLSOEXPERT IDA REGITZE KRAG KOMMENTERAR:

Det finns ingen anledning att få panik. Det finns ingen aktiv löpare som inte då och då kan känna av någon kroppsdel. Nu tar vi en liten, men välförtjänt, paus i löpningen resten av veckan och så ser vi hur det blir efter det.


Det är viktigt att ge kroppen lite extra vila då och då för att kunna återhämta sig ordentligt, och de fyra dagarnas paus som det nu blir innebär inte att Malin tappar formen, snarare tvärtom. Vi håller tummarna för att det onda har försvunnit till nästa vecka, annars går vi vidare med det då.


Någon annan som oroar sig för skador? Läs då den här artikeln…


Nu får träningen pausa några dagar, och det gör jag och bloggen med. Nu är det Kristi himmelfärd och då ska jag vila upp mig ordentligt.

Trevlig helg allihopa - vi hörs på måndag!

Kanske är du intresserad av