Perfekt att äta innan träningen!

Rödbetspannkaka med hallon-skyr-kräm

Ät dig igenom denna färgglada pannkaka och få perfekta energiförutsättningar inför träningen.

7 juli 2016 av Michelle Kristensen

1 person

60 g kokt rödbeta
1 stort ägg
50 g äggvita
20 g rågflingor
¼ tsk bakpulver
1 nypa vaniljpulver (inte vaniljsocker)
1 nypa stevia
½ tsk kokosolja till stekning

Kräm
2 msk skyr
8 hallon
1 knivsudd stevia

Topping
Färsk mynta och frystorkade rabarber och körsbär


Gör så här

  • Lägg alla ingredienserna i en mixer och kör till en smet.
  • Stek sedan fyra pannkakor i en minut på varje sida.
  • Rör ihop krämen och servera den till pannkakorna.
  • Garnera med myntablad och frys­torkade bär.

Kanske är du intresserad av