De här popcornen är perfekta snacks - mycket smak och få kalorier.

Poppa med sting

Smaska på dina popcorn med gott samvete. Här är recept på fyra fettfattiga favoriter.

18 juli 2016 av I FORM

De här puffade små kornen är skarpladdade med antioxidanten polyfenol, som skyddar dig mot cancer och sänker ditt kolesterolvärde.Faktiskt innehåller de dubbelt så mycket som frukt och grönt.

Det här knastrande snackset består av 100 procent fullkorn, och täcker nästan ditt dagliga behov – och håller din kropp igång och magen mätt!

Grundrecept på popcorn

Portion till 1 person


¼ msk kokosolja
½ dl majskorn

 

 

  • Häll kokosoljan i en gryta, och värm upp den på hög värme.

 

 

  • Häll därefter ner majskornen i grytan, rör runt med en sked, och lägg på locket.

 

 

  • När det är mer än 10 sek mellan varje "pop", ta av grytan från värmen – och popcornen är klara.

 

 

Kanske är du intresserad av