Knapra loss på blomkål som innehåller det eftertraktade ämnet hormetin som håller dig ung.

Lax- och kaprispizza med blomkålsbotten

Den läckra blomkålsbotten är ett superfint alternativ till den traditionella pizzabotten.

8 juli 2013 av Michelle Kristensen

4 personer

Botten

1 blomkålshuvud
3 ägg
2 vitlöksklyftor
½ tsk havssalt
½ tsk nymalen peppar
Ev 1 msk fiberHUSK (kan uteslutas)/em

strongFyllning/strong
em1 paket Philadelphiaost
1 msk färsk och finhackad dill
1 msk citronsaft
200 g rökt lax
1 msk kapris
1 liten rödlök i skivor
2 färska dadlar (kärnas ur)/em

ul
liKör blomkål i matberedaren, så den blir till smulor, och tillsätt de övriga ingredienserna./li
liForma 8 små runda pizzor, och lägg dem på en bakplåt. Grädda bottnarna i 30-35 min i 175 grader./li
liSmörj Philadelphiaost på bottnarna, skär till fyllningen, fördela den på bottnarna, och servera/li/ul

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar