Läs också

NY viktplan

Fish and chips

Nu kan du äntligen njuta fish and chips med gott samvete - I FORMs fish and ships innehåller bara hälften av kalorierna som det klassiska receptet.

3 februari 2009 av I FORM

Ingredienser til 2 personer

150 g potatis
150 g rotselleri
150 g morot
1 tsk olivolja
Salt och peppar
½ dl persilja
250 g fiskfiléer (4 st)
2 msk grovt rågmöl
2 tsk sesamfrön
10 g smör
1½ msk pickels
1 tsk majonnäs
1 msk tjock yoghurt
5 kapris
½ citron
300 g broccoli


Tillagning:

Skär potatis, selleri och morötter i grova stänger, vänd dem i olja, salt och peppar och stek dem i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Vänd dem sedan i grovhackad persilja. Doppa fiskfiléerna i en blandning av rågmjöl och sesamfrön och stek dem sedan gyllenbruna i smör i en stekpanna. Blanda pickels, majonnäs och yoghurt och smaka av med hackad kapris. Servera rätten med citronklyftor och ångade broccolibuketter.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar