Kycklingsallad med mango

Mättande och läskande sallad med 33 procent färre kalorier än det traditionella receptet.

16 maj 2012 av I FORM

1 person

100 g kokt kycklingbröst
100 g mango
75 g avokado
50 g röd paprika i bitar
100 g spets- eller vitkål
1/2 vitlöksklyfta
Saften av 1/2 lime
1/2 dl hackad koriander
1 tsk majonnäs
2 msk yoghurt naturell


Tillbehör
En skiva grovt bröd, cirka 50 g


Tillagning
Skölj och skär upp alla frukter och grönsaker. Blanchera kålen. Blanda grönsakerna med små bitar av kokt kyckling. Tillsätt limesaft och hackad koriander. Lägg upp salladen i en skål.

Vispa majonnäs och naturell yoghurt till en dressing och ringla dressingen över salladen. Ät grovt bröd till.

Kanske är du intresserad av