Innehåller mängder med proteiner och passar perfekt efter träningen.

Bovetepannkaka med stekt ägg och krispig parmaskinka

En pannkaka med stekt ägg, gul paprika och krispig parmaskinka som är fullproppad med proteiner som gör att den passar helt perfekt efter ett träningspass.

28 juli 2014 av Michelle Kristensen

1 person

1 stort ägg
¼ dl mellanmjölk
2 tsk bovetemjöl
1 knivsudd salt
½ tsk kokosolja till stekning

Fyllning

1 ägg
2 skivor parmaskinka
Chiliflakes
Havssalt och nymalen peppar

Topping
Gräslök, gul paprika och färsk basilika


Gör så här

  • Vispa samman alla ingredienserna till pannkakan och stek den i en till två minuter på varje sida.
  • Stek sedan ägget och parmaskivorna i pannan. Ägget ska stekas i fem minuter och parmaskivorna i två minuter, på hög värme.
  • Lägg det stekta ägget och parmaskinkan ovanpå pannkakan och strö på lite kryddörter och paprika.

Kanske är du intresserad av