Squash-banan-muffins

Läckra dessertmuffins som passar perfekt ihop med lite frukt.

7 juni 2013 av Michelle Kristensen

10 st

Ingredienser

1 mycket mogen banan
3 ägg
1 tsk stevia
½ tsk vanilj
2 tsk kanel
2 tsk kardemumma
¼ tsk ingefära
1 dl rapsolja
1 squash
3 dl fullkornsrismjöl
1 dl mandlar
3 msk frystorkade blåbär eller 50 g torkade aprikoser


Så gör du

  • Mosa bananen och riv squashen fint på rivjärn och pressa ur vätskan.
  • Tillsätt äggen och vispa ihop allt i en 1 minut.
  • Häll i resterande ingredienser och blanda ihop till en jämn smet.
  • Fördela smeten i 10 muffinsformar, och grädda i 180 grader i 25 minuter.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar