Ät pannkakor från morgon kväll - med I FORMs recept kan du variera dygnet runt utan problem.

Kesopannkaka med broccoli och äpple

Börja morgonen med en frasig pannkaka med keso som håller dig mätt långt in på förmiddagen.

28 juli 2014 av Michelle Kristensen

2 personer

½ äpple
70 g broccoli
2 ägg
100 g äggvita
120 g keso, 1,5 %
2 tsk fiberhusk
1 tsk kokosolja till stekning
½ tsk salt

Topping
1 tsk kanel
1 msk färsk timjan
1 tsk agavesirap

Tillbehör
100 g färska bär


Gör så här

  • Mixa ägg och keso och rör i fiberhusk och salt.
  • Häll det i en stekpanna med kokosolja och tryck sedan ner broccoli och äpple i äggsmeten.
  • Stek pannkakan på svag värme i 20—25 minuter.
  • Dela pann­kakan i två delar och spara den ena.
  • Toppa med kanel, timjan och sirap och ät 100 g bär till.
  • (Om du halverar receptet blir pannkakan för tunn – därför är detta recept till 2 personer).

Kanske är du intresserad av