Läs också

Bananpannkakor

Den krämiga pannkakstårtan innehåller varken mjöl eller socker.

Pannkakstårta med hallonkräm och frukt

Gör en läcker pannkakstårta med krämig fyllning av hallonkräm och färsk frukt.

28 augusti 2016 av I FORM

8 personer (smeten räcker till ca 8–9 normalstora pannkakor.)


Pannkakor

1 mogen banan
½ tsk vaniljpulver
3 ägg
3 äggvitor
½ dl krossade linfrön
Kokosolja till stekning


Hallonkräm

250 g mascarpone
200 g skyr
1 tsk stevia
½ tsk vaniljpulver
125 g hallon


Topping


125 g bär och ev annan frukt


Gör så här

  • Blanda alla ingredienserna till smeten och stek pannkakorna i lite kokosolja.

  • Medan pannkakorna svalnar rör du ihop krämen.

  • Fördela den mellan pannkakorna och toppa med bär och frukt.

  • Skär tårtan i 8 bitar med en skarp kniv.

Kanske är du intresserad av