© wichman+bendtsen

Bananglass med kokos

Dessert behöver inte alltid vara något onyttigt. Prova till exempel denna bananglass med kokosflingor och mörk choklad och njut av den med gott samvete.

13 juni 2016 av Michelle Kristensen

Tropisk bananglass

4 personer

4 bananer
4 träpinnar
50 g mörk choklad 85 %

Valfri topping
Pistagenötter
Frystorkade hallon
Kokosflingor

Så gör du bananglass

  • Skala bananerna och smält chokladen.
  • Doppa/rulla bananerna i chokladen och häll strössel på.
  • Låt chokladen stelna och lägg därefter bananerna i frysen – eller ät dem direkt!

 

Näringsinnehåll per bananglass

Energi: 226,5 kcal
Protein: 3,25 g
Fett: 14 g
Kolhydrater: 22,5 g
Kostfiber: 2,2 g

Kanske är du intresserad av