Produktfoto av ny snarkmask.

Den här mindre vackra masken kan kanske vara räddningen för din nattsömn. 

© QuietLife Technologies

Med den här masken kan din partners snarkningar bli ljudlösa

Det låter nästan för bra för att vara sant, men experter har nu utvecklat en mask som eliminerar din partners snarkande. Läs hur.

1 februari 2017 av Jeanette Linder

Det finns knappt något som kan förstöra nattsömnen lika mycket som höga snarkningar precis vid örat. Men innan du bestämmer dig för att kväva din partner så läs mer här. 

Nu kommer det en helt ny lösning för att överleva natten utan att bli väckt att din partners snarkande. Experter har nämligen utvecklat en speciell mask, den första i sitt slag, som kan blockera höga ljud. 

Ljudlösa snarkningar

Silent Partner heter masken och den är inte särskilt snygg, men enligt människorna bakom är den mycket effektiv. Den fungerar via en aktiv brusreducerande teknologi, som fångar upp obehagliga ljud och skickar ut motljud, som neutraliserar oljudet och skapar en slags lugn zon runt den som snarkar. 

Din partner slutar alltså inte att snarka med masken på, men snarkningarna hörs helt enkelt inte.

Masken är tillverkad i ett mjukt och lätt material och ska inte kännas annorlunda att ha på än en vanlig sovmask, som stänger ute ljus. Den är tänkt att komma ut på marknaden i oktober 2017, och kan förbeställas via hemsidan quietlife.tech. 

Då är det bara att hålla tummarna för att den faktiskt fungerar!

Kanske är du intresserad av