Sjusovare, jag? Inte då! Jag ligger bara här och bygger upp min självkänsla och lite positiv energi.

© iStock

Bästa skälet till att ligga kvar en stund i sängen

Alltså inte hela dagen, utan bara ett par minuter för att ladda dig själv positivt inför den kommande dagen.

7 november 2017 av Mette Bundgaard & Karen Vedel

Därför ska du bara ligga kvar lite längre i sängen på morgonen

Väckarklockan ringer och du flyger upp ur sängen, övertygad om att du redan är försenad. Så behöver du faktiskt inte börja dagen. Du får en mycket bättre start om du ligger kvar under det varma täcket i ett par minuter, efter att du har vaknat.

Tänk positivt om din dag

Använd minuterna effektivt genom att tänka på minst tre saker som du ser fram emot idag. Till exempel ett avsnitt av din favoritserie eller en löptur med en väninna. Då blir du glad, optimistisk och tacksam redan på morgonen. Det ger dig större självkänsla och positiv energi som håller hela dagen.

Här är det bästa knepet för att vakna på gott humör.

I FORM rekommenderar

Om du drabbas av skador är det viktigt att både din träning och dina träningskläder är anpassade efter det. För hård belastning eller kläder som inte håller dig varm och torr, kan göra att skadan blossar upp igen i onödan.

Se därför till att vara klädd efter väder. Vid skador i knän, ljumske eller återkommande muskelbristningar är det en bra idé att skaffa ett par kompressionstights som kan ge stöd när du tränar.

De här funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit säkerställer både optimal komfort och passform. Tightsen är en i varm vinterkvalitet som andas, och det är reflexer både bak och fram så att du syns i mörkret. Det svettransporterande materialet håller din kropp torr och vältempererad under träningen. Materialet är mycket behagligt och med platta sömmar som inte irriterar huden. Dessutom är modellen försedd med en praktisk nyckelficka, reflexer och resår i midjan. Just nu kan du få de ergonomiska tightsen tillsammans med 4 nummer av I FORM och spara över 600 kronor.

Ja tack, visa mig erbjudandet. 

Kanske är du intresserad av