En ny undersökning visar hur många som har sex på gymmet.
© Colourbox

Så många har sex på gymmet

Har du funderat över vad mer man kan göra på gymmet än att träna? En ny undersökning visar att det inte är helt ovanligt att ha sex på gymmet.

17 augusti 2016 av Anja Bruneskjold

Du behöver inte svettas på löpbandet eller kasta dig över viktstängerna för att besöka ditt lokala gym. En ny undersökning visar att gymmet inte alls bara handlar om träning. Inte nog med att 20 procent av de tillfrågade drömde om att ha sex med sin personliga tränare – 25 procent avslöjade att de hade haft sex på gymmet minst en gång under det senaste året.

Men det var inte bara sexvanorna som avslöjades i undersökningen. Hälften av de tillfrågade berättade också att de använde gymmet som en mötesplats i jakten på potentiella partners. Särskilt förhoppningsfulla och och optimistiska gymanvändare tog även med sig kondomer till gymmet – bara för att vara på den säkra sidan.

I undersökningen, som gjordes av den kända sexshopen Ann Summers, berättade de tillfrågade också vad de gjorde för att imponera på andra på gymmet. Över hälften av de tillfrågade var särskilt glada i pulldown-maskinen när de skulle flasha sina biceps, medan 45 procent av de tillfrågade kvinnorna sa att crosstrainern var det absolut bästa valet när de skulle imponera.

Kanske är du intresserad av