Par kysser varandra i sängen.
© Colourbox

Det avslöjar hans favoritsexställning om honom

Är han osäker eller vill han bara ha roligt utan konsekvenser? Få svaret här.

15 februari 2017 av Marianne Fischer / Woman

Även om sexställningar i sängen oftast handlar om att ta reda på vad som ger mest njutning, är akrobatiken också ett uttryck för vilken personlighet man har. Sexterapeuten Ava Cadell säger nämligen till Men's Health att de olika sexställningarna kan avslöja en del om den du delar säng med. 

Sexställning: Missionären

Missionärsställningen är klassisk och den är mer romantisk än experimenterande. Om din partner föredrar missionärsställningen kan det vara ett uttryck för att han är osäker på sina förmågor. Han har oftast behov av att få bekräftelse genom att se ditt ansiktsuttryck.

Missionären kan också betyda att han inte är rädd för att vara intim.

Sexställning: Doggy Style

Vill han helst ta dig bakifrån betyder det enligt Cadell att din partner är primitiv och gärna vill bestämma. Samtidigt är han rädd för intimitet och är inte så romantisk.

Sexställning: Cow girl

Om han gillar när du rider honom så betyder det att han är intresserad av att du ska njuta. Ställningen visar också att han är självsäker och inte rädd för att ligga underst och vara undergiven. Han kan dock också vara dominant på så vis att han kan tränga in djupt, förklarar Cadell.

Sexställning: Skeden

Skeden är också en intim sexställning som förknippas med hångel och förspel. Med tanke på det är det inte överraskande att män som gillar skeden också är mycket intresserade av intimitet och kärleken i sex. Det betyder inte att de är svaga eller mindre maskulina – de är bara extra upptagna av att deras partner ska bli tillfredsställd.

Sexställning: Stående

Den stående sexställningen är en av de mer experimenterande och utmanande ställningarna. Om din partner är ivrig att komma upp och stå (på benen), betyder det att han är mycket äventyrslysten. Enligt Cardell tänder han på att vara lite snuskig och tanken på att bli upptäckt. Han älskar att ha roligt utan att tänka för mycket på konsekvenserna.

Kanske är du intresserad av