Par skrattar i sängen.
© iStock

6 tecken på att ditt sexliv är BRA

Känner du igen dig i dessa tecknen så är ditt sexliv BRA!

15 december 2016

1. Trygghet i relationen

Ingen av er känner ett behov av att bevisa något för den andra, även om det går en vecka utan sex. Om det inte alltid finns tid eller lust så vet ni båda att det inte är ett uttryck för hur stor lust ni känner inför varandra.  

2. Känslomässigt nära

När man känner sig känslomässigt nära sin partner har man automatiskt större sexlust. Ett bra sexliv kännetecknas av att man gör saker tillsammans, där man t ex går på en romantiskt dejt utan mobiler, tv eller andra störningsmoment.

3. Går i mål

Nu handlar sex inte alls bara om orgasm, men om de ofta uteblir kan det vara ett uttryck för att det är något annat i relationen som inte fungerar. Är ert sexliv uppnår båda klimax.

4. Inga döda perioder

Att ha ett bra sexliv betyder inte nödvändigt vis att ha sex många gånger i veckan. Det viktigaste är att det är ett jämnt flow – så det inte går långa perioder där det är helt dött i sovrummet. 

5. Prioritera intimitet

Ni prioriterar ert sexliv. Inget bra kommer av sig självt, så se till att ha sex som en fast rutin där ni tar er tid för varandra.

6. Egentid

Ett bra sexliv kännetecknas också av egentid, där man tillfredsställer sig själv sexuellt. Det ökar nämligen lusten till ens partner och ger bättre sexliv.


Få en snygg Kari Traa träningströja + 4 nummer av  I FORM för bara 149 kr.

Kanske är du intresserad av